Circulariteit

Oplossingen creëren die modulair bouwen, minimaal materiaalgebruik en hergebruik van materialen stimuleren

Infrastructuur

Het duurzaam inrichten en in standhouden van een gebruiksvriendelijke openbare ruimte en veilig wegennetwerk

Locaties

Verouderde gebieden of gebouwen duurzaam omtoveren naar een aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgeving

Expertise

Waardevol do

Een vitale leefomgeving is functioneel, veilig, toekomstvast, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Wij leveren daar een waardevolle bijdrage aan door vernieuwend te zijn. Met verfrissende concepten die impact hebben. Doordachte contracten die geen discussies geven. Een context die positief is en meewerkt. Circulaire oplossingen met maximale milieuprestaties.

Concepten

Ideeën of initiatieven omzetten in realiteit. Wij analyseren alle belangrijke data, stellen een verfrissende strategie op en werken scenario’s tot in de puntjes uit. Een optimale balans in prijs, prestatie, risico en impact is het mechanisme dat wij daarbij hanteren. Zo bouwen wij aan vernieuwde concepten voor vastgoed, infrastructuur en bedrijven..

Contracten

Afspraken maken, vastleggen in contracten en bewaken. Als geen ander weten wij aan welke juridische, administratieve en technische voorwaarden contracten moeten voldoen. Wij zijn volledig thuis in wet- en regelgeving. En hebben gedegen kennis van de UAV GC, modelcontract bouwteam, FIDIC, UAV 2012 en ROZ-contracten.. 

Context

Ieder project of locatie heeft een ruimtelijke context. Wij maken die context onszelf eigen. Op basis van relaties, data en gesprekken achterhalen wij belangen die spelen. En zijn wij vertrouwd met de inhoudelijke spelregels van procedures, vergunningen en besluitvorming. Een gestroomlijnd en ruimtelijk proces is daarmee verzekerd.

Circulariteit 

Door de focus op een optimale lifecycle van materialen gaan circulariteit en assetmanagement hand in hand. Het draait om een gezonde balans tussen minimaal materiaalgebruik, hergebruik, herbruikbaarheid en weinig onderhoud. Zo creëren wij oplossingen die een maximale milieuprestatie leveren.

Diensten

Waardevol door vernieuwend te zijn.

Kansen zien. Initiatieven oppakken. Netwerken optimaal benutten. Opgaven integraal, duurzaam en doelmatig uitwerken. Afspraken eenduidig vastleggen en bewaken. .

Projectmanagement

Wij geven daadkrachtig leiding aan de opstart, voorbereiding en realisatie van projecten. Ambities, kansen of plannen zetten wij zo concreet om in realiteit.

Contractbeheersing

In projecten bewaken wij de naleving van afspraken. Bouwen zorgvuldig dossiers op. En loopt het niet zoals verwacht. Dan wikkelen wij contractissues en claims adequaat af.

Financiële berekeningen

Gezonde investeringsramingen. Betrouwbare cashflowprognoses en rendements-berekeningen. Wij kennen de risico’s en brengen realiteit in plan- en grondexploitaties.

Ruimtelijke procedures

Een bestemmingswijziging doorvoeren. Anterieure overeenkomsten sluiten. Vergunningen aanvragen. Wij regelen het voortvarend en nemen uw zorgen uit handen.

Contractvorming

Een passende contractvorm selecteren. Overeenkomsten sluiten. Juridische, administratieve en technische voorwaarden vervatten in praktische afspraken. Wij maken het in orde voor u.

Levenscyclus optimalisatie

Meer halen uit vastgoed of infrastructuur of milieuprestaties verbeteren. Wij optimaliseren de levenscyclus door het ontwikkelen van waardevolle doelstellingen, strategieën en scenario’s.

Benieuwd naar onze diensten?

Onze aanpak

Voortvarend, systematisch en bedachtzaam.

Waarde toevoegen aan initiatieven, plannen of projecten. Dat is de kracht van onze systematische aanpak. Wij maken slim gebruik van bewezen methoden zoals Agile, Prince2, de ISO 15288 voor Systems Engineering of de ISO 55000 voor Asset Management.

Leidende elementen zijn asset lifecycle, mensen en resources. Elementen waarmee wij de basis leggen om voortvarend tot waardevolle oplossingen en klinkende resultaten te komen.

Over ons 

Betrokken, gedreven en ondernemend.

Remco Pouwels is grondlegger van VIACERTE. Hij is een betrokken en gedreven professional met een sterke ondernemersgeest. Werken aan voortuitstrevende initiatieven, plannen en projecten is zijn passie. Zelfstandig of in een breed teamverband. Hij beschikt over een sterk netwerk aan specialisten en staat er daardoor nooit alleen voor.

Jaren ervaring
0
 • Vooruitstrevend
 • Deskundig
 • Sensitief
 • Planmatig
 • Vindingrijk
Terugkerende klanten
0
 • Aannemers
 • Projectontwikkelaars
 • Overheid
 • Investeerders
 • Netwerkpartners

Case

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.” test

Toegevoegde waarde

 • List item
 • List item
 • List item

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.”

John Doe, Company Name

Please set the ‘Contact Form’ component shortcode

Neem contact op

Telefoon

+31 (0)85 56 000 03

Adres

Pelmolenlaan 2 te woerden