Business solutions

business solutions

Met business solutions willen wij op een onderscheidende manier invulling geven aan dienstbaar ondernemerschap. Zo nemen of dragen wij risico’s, investeren mee of bieden totaaloplossingen om u te ontzorgen. Zo nemen wij zelf of samen met vertrouwde partners gedeelde verantwoordelijkheid voor het creëren van toekomstwaarde voor de bebouwde omgeving. Hiervoor ontwikkelen we samen met u op maat gemaakte business modellen. 

Managing partner

Als managing partner nemen wij een aandeel in projecten of managementorganisaties. Daarbij nemen we de volle verantwoordelijkheid voor de risico’s, die samenhangen met het leveren van de afgesproken diensten, en delen vervolgens ook mee in de opbrengsten.

Participatie

Bij participaties nemen wij actief deel aan startende of lopende initiatieven, die gericht zijn op vernieuwing. Voor de ontwikkeling en uitvoering daarvan brengen we specifieke expertise of bedrijfsmiddelen in. Dit tegen beloning op basis van vooraf vastgestelde prestaties.

Totaal Oplossingen

Bij Totaal Oplossingen nemen wij tegen vooraf overeengekomen condities de volle verantwoordelijkheid voor een specifiek pakket van werkzaamheden. Dit doen we zelfstandig of samen met vertrouwde partners uit ons netwerk.

Meer weten over Business Solutions en de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.